OM OSS

FT Bygg AS

FT bygg har lang erfaring innen tømrerfaget. Med tiden har vi valgt å spesialisert oss på nybygg og renovering. Vi utfører i tillegg, tilbygg, garasjer, våtrom til mindre oppdrag som feks. legging av parkett, utskifting av vinduer, omlegging av tak o.l.

Våre tømrere tilby profesjonelle snekkertjenester for våre kunder. Både privat og mot næringslivet.En snekker hos oss lytter til dine behov og ønsker -samtidig som de veileder deg til gode løsninger.

Når det er duket for resultatet skal du som kunde alltid være fornøyd med vårt arbeid, og det i en årrekke fremover. Vi sørger for god kommunikasjon i forkant av prosjektet, men også under og i etterkant av prosjektet. Dette for å bevare din trygghet til oss som leverandør.

Vi leverer alle snekkertjenester til avtalt tid og pris. Dette er særdeles viktig for Fisnik Tahiraj Bygg As. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller gratis befaring.

To menn på jobb på byggeplass

Våre anmeldelser

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle