[qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»]

FT BYGG


FT bygg har lang erfaring innen tømrerfaget. Med tiden har vi valgt å spesialisert oss på nybygg og renovering. Vi utfører i tillegg, tilbygg, garasjer, våtrom til mindre oppdrag som feks. legging av parkett, utskifting av vinduer, omlegging av tak o.l.

Våre tømrere tilby profesjonelle snekkertjenester for våre kunder. Både privat og mot næringslivet.En snekker hos oss lytter til dine behov og ønsker -samtidig som de veileder deg til gode løsninger.

Når det er duket for resultatet skal du som kunde alltid være fornøyd med vårt arbeid, og det i en årrekke fremover. Vi sørger for god kommunikasjon i forkant av prosjektet, men også under og i etterkant av prosjektet. Dette for å bevare din trygghet til oss som leverandør.

Vi leverer alle snekkertjenester til avtalt tid og pris. Dette er særdeles viktig for Fisnik Tahiraj Bygg As. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller gratis befaring.

[/qode_elements_holder_item][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»]
44336847_1689523084510839_653888816397942784_o
[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

VÅRE ANMELDELSER

[qode_elements_holder number_of_columns=»one_column»][qode_elements_holder_item item_padding=»32px 6% 35px» advanced_animations=»no»]
[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]