Et tømrerfirma med stort spenn i tjenester

Våre tjenester spenner seg fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg til oppføring av nybygg, hytter, tilbygg, garasjer, våtrom til mindre oppdrag som feks. legging av parkett, utskifting av vinduer, omlegging av tak. Trenger du et tømrerfirma? Kontakt oss idag!
Nybygde hus

NYBYGG

Har du tomt og ønsker hus? FT bygg har lang erfaring innen tømrerfaget. Som tømrerfirma er vi opptatt av god oppføring av hus og bygninger. Trenger du et tømrerfirma? Vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt tid og pris!

Stilas utenfor bygg

TILBYGG

Behøver du mer plass for å gjøre huset komplett? Vi hjelper deg fra tenker og planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt blir utført etter gjeldende forskrifter.

Bygg med stilas

PÅBYGG

Ønsker du å bygge ut eller legge til en etasje på boligen din?  FT bygg har lang erfaring innen tømrerfaget og  bidrar gjerne til ditt prosjekt, både før og under byggeprosessen! Bruk oss som ditt lokale tømrerfirma!

Snekker som måler og streker

RENOVERING

Det er mange grunner til å utbedre en gammel og sliten bolig. En oppussing gir verdiøkning, samtidig som man får gleden av å bo i en ny og oppgradert bolig. Vi bistår alt innen ombygging og renoveringer. Om du ønsker å renovere deler av huset, eller rett og slett ønsker en totalrenovering av hele hjemmet ditt, står vi klare for å bistå!

Snekker som jobber

RESTAURERING

Ønsker du å restaurere et eldre hus eller bygning? FT Bygg har spesialisert seg på restaurering av bolig og bygninger. Restaurering av bolig innebærer ofte skifte av vinduer, dører, gulv og kledning. Vi samarbeider alltid med kunden for å finne den beste løsningen.

Snekker som kapper med sag

SNEKKEROPPDRAG

Vi utfører mindre snekker-oppdrag. Behøver du hjelp til  å legge nytt gulv, utskifting av vinduer eller omlegging av tak? Våre erfarne håndverkere sørger for at jobben blir utført etter kundens ønske og gjeldende forskrifter. Vi skal være ditt foretrukne tømrerfirma i hele Kristiansandsområdet.

Et tømrerfirma med lang erfaring

FT Bygg har lang erfaring innen tømrerfaget. Med tiden har vi valgt å spesialisert oss på nybygg og renovering. Vi utfører i tillegg, tilbygg, garasjer, våtrom til mindre oppdrag som feks. legging av parkett, utskifting av vinduer, omlegging av tak.

Våre tømrere tilbyr profesjonelle snekker-tjenester for våre kunder. Både privat og mot næringslivet. En snekker hos oss lytter til dine behov og ønsker, samtidig som de veileder deg fram til gode løsninger.

Våre boligprosjekter

FT Bygg samarbeider med arkitekter på flere spennende boligprosjekter og hytter i Søgne og Hovden i Setesdal.

Våre anmeldelser

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle